Narrowcasting

Narrowcasting is het leveren van informatie gericht op een bepaald publiek, op een geselecteerde locatie en tijdstip via beeldschermen, op afstand aangestuurd met relevante inhoud.

Belangrijk bij het inzetten van narrowcasting is dat er vooraf doelstellingen bepaald worden. Wat wilt u bereiken? De bedoeling is dat de inhoud zoveel mogelijk op maat is gesneden voor de ontvanger.

Een aantal mogelijke doelen:

  • Omzet verhogen
  • Klanttevredenheid verbeteren
  • Wachttijd verzachten
  • Imago versterken
  • Informatie verstrekking

Wij denken graag met u mee welke en hoe wij deze doelstellingen voor u kunnen realiseren.

Narrowcasting software

Voor het aansturen van de narrowcasting beeldschermen is de narrowcasting software van wezenlijk belang. Provalue zorgt ervoor dat de benodigde software geinstalleerd wordt, samen met de juiste boodschap die op de beeldschermen moeten worden getoond.

Onze narrowcasting software kunt u aansturen door in te loggen op een beveiligde website. Hier kunt u de schermen beheren, presentaties maken, beheren of verwijderen. Daarnaast kunt u alles inplannen. U bepaalt wat er getoond moet worden, hoe lang en wanneer. Ons systeem doet de rest!


Provalue verleent haar diensten o.a. aan Verschoore.

Narrowcasting hardware

De Narrowcasting software werkt op PC gebaseerde systemen met een ‘groot’ scherm (LCD of Plasma). Voor het bijwerken van de presentatie is een internetverbinding noodzakelijk.
Wij kunnen u ook adviseren bij de aanschaf van deze benodigde hardware, of een totaaloplossing leveren.