Beheer

Het werken met computers en internet is voor veel organisaties van cruciaal belang. Een belangrijk onderdeel van het netwerkbeheer is onderhoud en installatie van computers, netwerken en de algehele infrastructuur. Provalue heeft op dit gebied een jarenlange ervaring.

Werkplek quickscan

Net als een auto hebben ook computers onderhoud nodig. Provalue biedt de mogelijkheid om op locatie een uitgebreide controle uit te voeren op uw computers en servers waarbij de werking van virusscanners gecontroleerd wordt en belangrijke updates worden geinstalleerd. Tevens worden controles uitgevoerd waarmee spyware verwijderd wordt en wordt bekeken wat de status van uw apparatuur is. Per werkplek krijgt u een rapportage van updates en eventuele opgeloste problemen

Onderhoud en beheer van uw Linux server

Heeft u zelf een Linux server maar heeft u niet de kennis om deze server goed te beheren? Dan bieden de specialisten van Provalue u technische ondersteuning tegen een zeer scherp tarief. Voor een vast bedrag per maand, of voor een bedrag per incident zorgen wij voor optimale bereikbaarheid indien u problemen heeft met uw server.