Wat kost het

De kosten van een Cloud Server zijn ingedeeld in twee segmenten, namelijk de eenmalige kosten en de maandelijkse kosten. Anders dan bij een server binnen uw kantoor betaalt u bij deze cloud oplossing voor het aantal gebruikers van de server en de capaciteit (de hoeveelheid diskruimte en de grootte van het werkgeheugen) die u nodig heeft.

De eenmalige setupkosten worden berekend voor het instellen van de server en het instellen van de gebruikersaccounts en het klaarzetten van de specifieke software. Ook het aanpassen van de software valt hier binnen, dus bijvoorbeeld het overzetten van de email-accounts en de gedeelde bestanden.

De maandelijkse kosten geven elke betalende gebruiker de mogelijkheid om gelijktijdig in de software werkzaam te zijn. Er is geen sprake van overboeking van de software, dus elke gebruiker krijgt gegarandeerd de capaciteit waar u voor betaalt. Elke gebruiker krijgt bovendien een licentie van Microsoft Office 2010 Standard, waar onder andere Outlook bij inbegrepen is. Het is helaas door Microsoft niet mogelijk gemaakt om de licenties die u op uw kantoorwerkplekken gebruikt ‘over te nemen’ naar de cloud-omgeving.

Heb je een vraag?

Laat ons weten wat jouw vraag is. Tijdens kantooruren nemen wij binnen enkele uren contact me je op.