Maatwerk software

Met ‘standaard’ software bereikt u niet altijd uw doel. De software kan te weinig of juist te veel. In dat geval is het voor u en uw medewerkers prettiger, om software op maat te laten maken; precies volgens uw wensen.

Door maatwerk software in te zetten bij uw bedrijfsvoering haalt u het maximale rendement uit uw processen. Met maatwerk software zorgt u ervoor dat u in ieder geval maximale ondersteuning krijgt, omdat de software geheel geschreven is naar uw processen en dus niet andersom.

Samen met u ontwikkelen wij een software programma dat naadloos aansluit op uw manier van werken. Uw medewerkers krijgen eenvoudige, duidelijke schermen te zien. Geen overbodige vragen, maar ook niet het gevoel dat niet alles kan worden vastgelegd.

Het gevolg is software die echt ondersteunend is voor uw bedrijfsvoering en uw manier van werken. Wij proberen de scherm en de administratieve processen zo te maken dat er geen cursussen nodig zijn om met het programma te kunnen werken.

Voordelen van maatwerk software:

  • U bepaalt zelf het budget
  • U betaalt niet voor softwarefuncties die u niet nodig heeft
  • U bepaalt precies wat u wel en niet wilt kunnen met de software
  • Snel aanpasbaar, indien uw processen veranderen
  • Uw medewerkers zijn tevreden, omdat ze precies krijgen wat ze willen

Vrijblijvende inventarisatie

Geen maatwerk pakket is hetzelfde. Wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende afspraak om te inventariseren wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn, contact met ons op.