Voorbeelden

VWS Flowerbulbs

Voor VWS Flowerbulbs heeft Provalue een app ontwikkeld waarmee een overzicht kan worden geraadpleegd van alle producten. Dit overzicht is offline te bekijken en daardoor ideaal voor klanten, prospects en verkoopmedewerkers die niet op elk moment toegang hebben tot internet.

De informatie is opgeslagen in een database, die periodiek wordt bijgewerkt en door de gebruiker kan worden opgehaald. Hierdoor hoeft niet voor elke update van de producten een nieuwe app gepubliceerd te worden.

De app kunt u downloaden in de iTunes store of de Android Market.

Kwekerij Wouters

Voor Kwekerij Wouters heeft Provalue een app met een bijbehorende PC applicatie ontwikkeld.
De app is geïnstalleerd op een Samsung Tablet, met deze tablet gewapend kan men op bezoek bij de verschillende leveranciers om daar op een gestructureerde wijze beoordelingen van de te kopen planten vast te leggen. Eventueel met een aantal foto’s per beoordeling.

Op kantoor kunnen de beoordelingen van de tablet overgezet worden naar de PC Applicatie waarmee vergelijkingen tussen alle verschillende beoordelingen gemaakt kunnen worden. Uiteraard is dit geheel voorzien van diverse filters zodat alleen relevante beoordelingen zichtbaar zijn.

Dit is een voorbeeld van een App die niet vrij verkrijgbaar is via de appstore omdat het een bedrijfsspecifieke applicatie betreft.