Wat kost het

Klanten willen graag van tevoren weten wat de ontwikkeling van een app gaat kosten. Tijdens de eerste kennismaking kunnen wij in grote lijnen een idee krijgen van de gewenste functionaliteiten voor de app. In de meeste gevallen kunnen wij dan een schatting van de ontwikkelkosten geven.

Provalue werkt met een heldere processtructuur. Heldere communicatie staat bij ons voorop, zodat iedereen op de hoogte is van de ontwikkelingen. De verschillende stappen in het proces worden stap voor stap besproken: functioneel ontwerp, technisch ontwerp, ontwikkeling, testfase, oplevering.

De app-ontwikkeling begint met de ontwerpfase. Na het beginontwerp werken wij aan het gedetailleerde functionele, technische en grafische ontwerp. Deze ontwerpen zijn nodig om de app te kunnen ontwikkelen. Op basis hiervan geven wij een vaste prijs. In de ontwikkelfase geven we tussentijds demo’s van de app, zodat de u op de hoogte bent van de ontwikkelingen en resultaten.

Wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende afspraak om te inventariseren wat de mogelijkheden voor uw eigen app zijn, contact met ons op.

Heb je een vraag?

Laat ons weten wat jouw vraag is. Tijdens kantooruren nemen wij binnen enkele uren contact met je op.